Verbindingscirkels - De Vrije Kameleon
16189
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16189,tribe-no-js,tec-no-tickets-on-recurring,tec-no-rsvp-on-recurring,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,tribe-theme-bridge
Verbindingscirkels

‘Deze bijzondere workshop is gericht op het ervaren van je ware zelf in contact met jezelf en de ander’

‘Welkom in ons speelveld van groei en ontdekking’

Hier ont-moet je je ware zelf. Wij – Sirpa, Nicky en Koen – nodigen je uit voor één van onze workshops. Samen brengen wij de feminiene en masculiene energie bij elkaar en creëren we een veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn. We zijn als mensen allemaal onderweg en willen niets liever dan leven als ons ware zelf. Want dan wordt ieders unieke energie zichtbaar en voelbaar. En daarmee maken we de wereld vrijer!

Wil jij meer verbinding met – en verdieping in jezelf? Ruimte maken voor wie je écht bent? Je bent meer dan welkom om aan te sluiten bij één van onze cirkels: een ervaring die je vrijer laat voelen en mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

  • We maken ruimte om te verbinden met jezelf en met elkaar
  • Om vrij van oordeel expressie te geven aan je ware zelf
  • In een veilige omgeving die we samen creëren

We dagen je uit dieper met jezelf te verbinden, uit je comfortzone te stappen, steeds meer vrijheid te ervaren en authentiek te zijn.

Bewust Bewegen

Zonder woorden word je meegenomen op reis naar je lichaam, naar de sensaties die hier aanwezig zijn en je onderbewuste. Begeleid door muziek geef je expressie aan jezelf, met zowel vertragende als activerende oefeningen. Je ontmoet je innerlijke wereld en wat er in jou leeft. Soms maak je contact met de ander, waarin je oefent met afstemming op jezelf en de ander. In het moment voel je en geef je je grenzen aan; andere deelnemers kunnen spiegels zijn van jouw onderbewuste.

Verbonden ademen

Dat wat geraakt is tijdens de beweging, neem je mee in jouw ademreis. Verbonden ademwerk geeft je zenuwstelsel de ruimte te ontladen. Wat je kunt ervaren, zijn onder andere trillingen, schokken, het ervaren van emoties en het maken van geluid. Natuurlijk word je waar nodig door ons liefdevol begeleid in jouw proces.

Delen

In de workshops maken we ruimte om met elkaar ervaringen te delen. Je wordt uitgenodigd om te delen wat er in jouw binnenwereld afspeelt, maar het hoeft niet.

Elke workshop is uniek en heeft een ander thema. Met elkaar creëren we iets moois, waar iedereen gelijkwaardig is en de eigen energie inbrengt. En dat is van grote waarde!

Tarief

3 uur durende workshop met beweging en delen: €49 per deelnemer.

4 uur durende workshop met beweging, delen en ademen: €59 per deelnemer.

Locatie & data 2024

Locatie: Karuna te Leidschendam

  • 28-7 14.00-17.00 (Gemengd) Bewust Bewegen (max. 18 deelnemers)
  • 25-8 14.00-17.00 (Gemengd) Bewust Bewegen (max. 18 deelnemers)
  • 15-9 14.00-18.00 (Mannen) Bewust Bewegen & Ademwerk (max. 14 deelnemers)
  • 29-9 14.00-18.00 (Gemengd) Bewust Bewegen & Ademwerk (max. 14 deelnemers)
  • 3-11 14.00-17.00 (Gemengd) Bewust Bewegen (max. 18 deelnemers)
  • 17-11 14.00-18.00 (Mannen) Bewust Bewegen & Ademwerk (max. 14 deelnemers)
  • 1-12 14.00-18.00 (Gemengd) Bewust Bewegen & Ademwerk ( max. 14 deelnemers)
Aanmelden

Wil je je aanmelden, stuur mij een berichtje.

Voor groepen en teams

Heb je een keer een groepsbijeenkomst waar je meer verbinding aan wilt toevoegen? We maken ook workshops op maat voor organisaties, teams, vrienden en/of familie.

De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau

Schrijf je in voor mijn blogs