Innerlijke Verbinding - De Vrije Kameleon
Individuele coaching richt zich op competentie- en/ of persoonlijke ontwikkeling binnen een werkomgeving en/ of in de persoonlijke sfeer.
Bewustzijn, gedragsverandering, Persoonlijke ontwikkeling, Competentie ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap , Overspannenheid
15539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15539,page-child,parent-pageid-16353,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Innerlijke verbinding

‘Verbinding maken is mijn kracht’

Wat is een trauma
'Alles is in jou aanwezig. Wat zorgt ervoor dat je niet helemaal tot jouw recht komt? Ik draag voor jou de ruimte als je via jouw blokkades de weg naar binnen maakt.'

Met mijn manier van begeleiden, richt ik mij op mensen die door een bepaalde situatie of gedrag in hun dagelijkse leven, op het werk- of in hun privéomgeving, worden belemmerd en/of vastlopen. Een situatie is er vaak niet voor niets. Bepaald gedrag heeft je eerder in het leven veel opgeleverd. De oorsprong van ons gedrag ligt dan ook vaak ergens in het verleden. Onze behoeften zijn tijdens het opgroeien, vaak onbedoeld, niet altijd gezien of vervuld. Als onbewuste reactie hierop hebben we onze eigen strategieën ontwikkeld. Deze strategieën hebben invloed op de manier van:

-Hoe we in het leven staan

-Hoe we contact maken met anderen

-En hoe we in verbinding zijn met ons lichaam en energie

Hoe een strategie zich ontwikkelt en tot uiting komt, kan voor iedereen verschillend zijn. We hebben ze allemaal. Vooral wanneer wij in contact met anderen zijn of met stresssituaties te maken krijgen, wordt het goed zichtbaar. Pas op het moment dat een strategie niet meer passend is, je juist in de weg gaat zitten of als je vastloopt, ga je op zoek naar hulp. Wil je hier meer over lezen? Lees dan deze blog.

Om meer inzicht in jouw strategieën oftewel karakterstructuur te krijgen, kun je ook een gratis test doen. Kik hier. Jouw vraag hangt vaak met jouw karakterstructuur samen. De basis waar vanuit ik werk.

We werken toe naar meer  

-Inzicht

-Bewustzijnsverruiming

-Ontlading

-Zelfregulatie

-Ontspanning

-Vitaliteit

-Energie verdeling

-Persoonlijk leiderschap

-Zelfvertrouwen

-Innerlijke kracht

-Lichaamsbewustzijn

-Voelen

-Innerlijke verbinding

-Balans tussen denken, voelen en doen

-Verbinding met jouw omgeving

Door middel van lichaamsgerichte, adem of systemische sessies. We stemmen af op de vraag in het nu moment en passen de benadering daarop aan.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je vrijblijvend contact met mij opnemen, klik dan hier. Stuur mij een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Belangrijke documenten 
  • Op elke sessie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Als u een afspraak maakt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze dan ook goed door. 
  • Aan het begin van een traject of eerste sessie dien je een behandelovereenkomst te ondertekenen.
  • Ter inzage zie je een mogelijke opbouw van een traject
  • Er is een klachtenreglement die je hieronder kunt inzien. Mocht je een klacht hebben dan hoor ik dat heel graag. 
Downloads
De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau