Individuen - De Vrije Kameleon
Individuele coaching richt zich op competentie- en/ of persoonlijke ontwikkeling binnen een werkomgeving en/ of in de persoonlijke sfeer.
Bewustzijn, gedragsverandering, Persoonlijke ontwikkeling, Competentie ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap , Overspannenheid
15539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15539,page-child,parent-pageid-16353,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Innerlijke verbinding

‘Verbinding maken is mijn kracht’

Wat is een trauma
'Alles is in jou aanwezig. Wat zorgt ervoor dat je niet helemaal tot jouw recht komt? Samen sporen we blokkades op.'

Met mijn manier van begeleiden, richt ik mij op mensen die door een bepaalde situatie of gedrag in hun dagelijkse leven, op het werk- of in hun privéomgeving, worden belemmerd en/of vastlopen. Een situatie is er vaak niet voor niets. Bepaald gedrag heeft je eerder in het leven veel opgeleverd. De oorsprong van ons gedrag ligt dan ook vaak ergens in het verleden. Onze behoeften zijn tijdens het opgroeien, vaak onbedoeld, niet altijd gezien of vervuld. Als onbewuste reactie hierop hebben we onze eigen strategieën ontwikkeld. Deze strategieën hebben invloed op de manier van:

-Hoe we in het leven staan

-Hoe we contact maken met anderen

-En hoe we in verbinding zijn met ons lichaam en energie

Hoe een strategie zich ontwikkelt en tot uiting komt, kan voor iedereen verschillend zijn. We hebben ze allemaal. Vooral wanneer wij in contact met anderen zijn of met stresssituaties te maken krijgen, wordt het goed zichtbaar. Pas op het moment dat een strategie niet meer passend is, je juist in de weg gaat zitten of als je vastloopt, ga je op zoek naar hulp. Wil je hier meer over lezen? Lees dan deze blog.

Om meer inzicht in jouw profiel te krijgen, kun je ook een gratis test doen. Kik hier. Jouw vraag hangt vaak samen met jouw karakterstructuur. De basis waar ik uit werk.

Waar werken we naartoe 

-Dieper inzicht (bewustzijnsverruiming)

-Ontspanning

-Vitaliteit

-Betere energie verdeling

-Persoonlijk leiderschap

-Zelfvertrouwen

-Innerlijke kracht

-Lichaamsbewustzijn

-Balans tussen denken, voelen en doen

-Vanuit de innerlijke verbinding een zuivere verbinding met jouw omgeving

Contact opnemen

Mijn sessies vinden binnen mijn eigen praktijk vanaf een stoel of een massagetafel plaats. Als er behoefte aan is, kan het ook in de duinen of het strand. Een natuurlijke omgeving heeft namelijk een positieve werking op ons welzijn. Ik werk ook graag met paarden samen omdat ze zo gevoelig zijn. Klik hier voor een korte kennismaking met paarden coaching. En hier voor een blog met meer informatie.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met me op. Bij het eerste contact wordt een behandelovereenkomst getekend. Wil je deze alvast inzien klik dan op deze link contract.

De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

Natuurgerichte Vakspecialist
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau