Tarieven - De Vrije Kameleon
Contact met mensen is mijn passie. Van ontwikkelen en leren krijg ik energie. Dit vind ik terug in coaching. Zowel individuele, team als organisatie coaching. Mijn aanpak van coaching kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Ik nodig mensen uit te reflecteren, zich uit te spreken en zichzelf zichtbaar te maken. Dit levert authenticiteit, diversiteit en vertrouwen op. Met als doel het individu, de groep, het team, de organisatie en/ of de omgeving verder te ontwikkelen.
Individuele coaching, team coaching, organisatie coaching, coaching met een paard
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tarieven

‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Individuele behandelingen

Intake

60 minuten intake (inclusief korte ervaring lichaamsgerichte benadering)  €59,-

 

Online videochat of telefonische sessie

60 minuten €79,-

 

In mijn praktijk

90 minuten  €109,- (standaard sessie)

120 minuten €139,- (uitgebreide sessie)

 

In de natuur

120 minuten €119,-

 

In samenwerking met een paard

90 minuten €149,-

(Inclusief 60 minuten huur paard en bak)

Jong volwassenen

Ben je onder de 25 jaar? Vraag naar het speciale tarief.

Betaalmogelijkheden

Aanvullend verzekerd

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je alleen voor mijn behandelingen aanspraak maken op een vergoeding van uw verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. En benader mensen op een holistische wijze volgens de vijf natuurgerichte principes. Controleer deze link of neem contact op met jouw zorgverzekeraar of zij mijn behandelingen vergoeden!

Belangrijke informatie voor de verzekeraar

BATC therapeut

AGB-Code zorgverlener: 90105314

AGB-Code praktijk: 90064588

Klacht- en Tuchtrecht nr.: 1805.2389

Werkgever

Natuurlijk kun je zelf voor jouw ontwikkeling betalen, maar vraag ook eens bij jouw werkgever naar een ontwikkelbudget. Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan de vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun werknemer.

Klachtenregeling WVTTK

Heb je een klacht over mijn zorg dan hoor ik dat graag. Komen we er samen niet uit? Dan kunt u een officiële klachtenprocedure opstarten bij een geschillencommissie. Ik ben als zelfstandige zorgprofessional aangesloten bij CamCoöperatie. Klik hier voor meer informatie over deze instantie.

Groepsverbinding

Partnersessie

120 minuten €139,-

 

Groepscoaching

Een groepsbegeleidingstraject wordt op maat en in overleg ontwikkeld.

Workshops en trainingen

Er zijn verschillende workshops. Binnen alle bestaande workshops staat de relatie met jezelf, de ander en elkaar centraal. Bovendien werken we samen met een paard.

Ook kan een workshop (met of zonder paard) op maat worden ontwikkeld. Bovendien geef ik op aanvraag trainingen, presentaties en gastlessen.

Let op:

Al mijn groepsactiviteiten, ook de workshops waar je individueel aan deelneemt, komen niet in aanmerking voor vergoeding van de verzekeraar.

Registratie/ kwalificatie

Ik ben aangesloten bij twee beroepsorganisaties:

Voor mijn behandelingen ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.

Voor mijn activiteiten op coachgebied ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Locatie

Sessies vinden plaats op de vaste werklocaties in Leidschendam – Voorburg van De Vrije Kameleon. Hierboven op de foto zie je mijn werklocatie als we met een paard samenwerken. Als we zonder een paard aan de slag gaan, heb ik een eigen praktijkruimte in Voorburg. Soms gaan we ook lekker de natuur in, bijvoorbeeld Meijendel. Op een andere locatie gecoacht worden, behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

BHV

Omdat ik als zzp-er mensen binnen mijn praktijk ontvang, ben ik gecertificeerd bedrijfshulpverlener (BHV-er).

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op over de mogelijkheden.

'Als de groep, het individu zich ontwikkelt, ontstaat er meer vertrouwen en eigenaarschap. Talenten en kennis worden meer zichtbaar. Diversiteit als bron van vrijheid, ruimte, kracht en energie.'
De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

BATC therapeut
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau en Steef & Suus