Tarieven - De Vrije Kameleon
Contact met mensen is mijn passie. Van ontwikkelen en leren krijg ik energie. Dit vind ik terug in coaching. Zowel individuele, team als organisatie coaching. Mijn aanpak van coaching kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Ik nodig mensen uit te reflecteren, zich uit te spreken en zichzelf zichtbaar te maken. Dit levert authenticiteit, diversiteit en vertrouwen op. Met als doel het individu, de groep, het team, de organisatie en/ of de omgeving verder te ontwikkelen.
Individuele coaching, team coaching, organisatie coaching, coaching met een paard
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Tarieven 2022

‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Individuele behandelingen particulier

Telefonische kennismaking

Gratis

 

Online videochat of telefonische sessie

Sessie 60 min. €79,-

 

In mijn praktijk 

Sessie 90-120 min. €139,-

 

In de natuur

Sessie 120 min. €139,-

 

In samenwerking met een paard

Sessie 90 min. €159,-

(Inclusief 60 minuten huur paard en bak)

 

Speciaal tarief

Jong volwassenen <25 jaar sessie 90 min. €99,-

Eenmalige terugkomsessie/ APK 90 min. €109,-

Betaalmogelijkheden

Aanvullend verzekerd

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je alleen voor mijn individuele behandelingen aanspraak maken op een vergoeding van uw verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. En benader mensen op een holistische wijze volgens de vijf natuurgerichte principes. Controleer deze link of neem contact op met jouw zorgverzekeraar of zij mijn behandelingen vergoeden!

Belangrijke informatie voor de verzekeraar

BATC therapeut

Beroepslicentie nummer: BR-02798

AGB-Code zorgverlener: 90105314

AGB-Code praktijk: 90064588

Klacht- en Tuchtrecht nr.: 1805.2389

Werkgever

Natuurlijk kun je zelf voor jouw ontwikkeling betalen, maar vraag ook eens bij jouw werkgever naar een ontwikkelbudget. Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan de vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun werknemer.

Mijn uurtarief is €99,-

Een sessie van 120 min. €149

Groepsverbinding

Relatiesessie 

120 minuten €159,-

Je kunt ook denken aan je partner bij een relatiesessie, maar ook aan een sessie met jouw broer, zus, moeder, kind, leidinggevende etc.

 

Groepscoaching

Een groepsbegeleidingstraject wordt op maat en in overleg ontwikkeld.

Let op:

Al mijn groepsactiviteiten, ook de workshops waar je individueel aan deelneemt, komen niet in aanmerking voor vergoeding van de verzekeraar.

Workshops en trainingen

Er zijn verschillende workshops. Binnen alle bestaande workshops staat de relatie met jezelf, de ander en elkaar centraal. Bovendien werken we samen met een paard.

Ook kan een workshop (met of zonder paard) op maat worden ontwikkeld. Bovendien geef ik op aanvraag trainingen, presentaties en gastlessen.

Registratie/ kwalificatie

Ik ben aangesloten bij twee beroepsorganisaties:

Voor mijn behandelingen ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.

Voor mijn activiteiten op coachgebied ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Locatie

Sessies vinden plaats op de vaste werklocaties van De Vrije Kameleon. Mijn eigen praktijkruimte in Voorburg. De natuur locatie Meijendel in Wassenaar of Manege Madurodam in Den Haag. Een locatie naar behoefte, behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op over de mogelijkheden.

'Als de groep, het individu zich ontwikkelt, ontstaat er meer vertrouwen en eigenaarschap. Talenten en kennis worden meer zichtbaar. Diversiteit als bron van vrijheid, ruimte, kracht en energie.'
De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

BATC therapeut
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau en Steef & Suus