Individuen - De Vrije Kameleon
Individuele coaching richt zich op competentie- en/ of persoonlijke ontwikkeling binnen een werkomgeving en/ of in de persoonlijke sfeer.
Bewustzijn, gedragsverandering, Persoonlijke ontwikkeling, Competentie ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap , Overspannenheid
15539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15539,page-child,parent-pageid-16353,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Innerlijke verbinding

‘verbinding maken is mijn kracht’

Wat is een trauma
'Alles is in jou aanwezig. Wat zorgt ervoor dat je niet helemaal tot jouw recht komt? Samen sporen we blokkades op.'

Met mijn manier van coachen richt ik mij op mensen die door een bepaalde situatie of gedrag in hun dagelijkse leven, op het werk- of in hun privéomgeving, worden belemmerd en/of vastlopen. Een situatie is er vaak niet voor niets. Bepaald gedrag heeft je eerder in het leven veel opgeleverd. De oorsprong van ons gedrag ligt dan ook vaak ergens in het verleden. Onze behoeften zijn tijdens het opgroeien, vaak onbedoeld, niet altijd gezien of vervuld. Als onbewuste reactie hierop hebben we onze eigen strategieën ontwikkeld. Deze strategieën hebben invloed op de manier van:

-Hoe we in het leven staan

-Hoe we contact maken met anderen

-En hoe we in verbinding zijn met ons lichaam en energie

Hoe een strategie zich ontwikkeld en tot uiting komt, kan voor iedereen verschillend zijn. We hebben ze allemaal. Vooral wanneer wij in contact met anderen zijn of met stresssituaties te maken krijgen, wordt het zichtbaar. Pas op het moment dat een strategie niet meer passend is, je in de weg gaat zitten of als je vastloopt, ga je op zoek naar hulp. Wil je hier meer over lezen? Lees dan deze blog.

Waar werken we naartoe 

-Dieper inzicht (bewustzijnsverruiming)

-Ontspanning

-Vitaliteit

-Betere energie verdeling

-Persoonlijk leiderschap

-Zelfvertrouwen

-Innerlijke kracht

-Lichaamsbewustzijn

-Balans tussen denken, voelen en doen

-Vanuit de innerlijke verbinding een zuivere verbinding met jouw omgeving

Natuurlijke omgeving

Mijn sessies vinden binnen mijn eigen praktijk vanaf een stoel of een massagetafel plaats. Als er behoefte aan is, kan het ook in de duinen of het strand. Een natuurlijke omgeving heeft namelijk een positieve werking op ons welzijn. Ik werk ook graag met paarden samen omdat ze zo gevoelig zijn. Ze spiegelen ons onderbewustzijn, lichaamstaal en emoties. paarden nemen tijdens de sessie kleine verschillen waar en reageren hier direct op. Deze informatie in combinatie met wat jijzelf ervaart en voelt, brengt je direct in verbinding met de kern van jouw blokkade(s). Hierdoor wordt jouw bewustzijnsproces versneld. Om de verbinding met een paard te ervaren, hoef je geen paardenliefhebber te zijn of ervaring met paarden te hebben. Je mag er zelfs nog een beetje bang voor zijn. We werken samen met het paard vanaf de grond. Klik hier voor een korte kennismaking met paarden coaching.

Werkwijze

Jouw vraag alleen vanuit het hoofd benaderen, is vaak ontoereikend. Omdat ons denken, voelen en lichaam één geheel vormt, gebruik ik binnen mijn coaching verschillende technieken, afkomstig uit Adem- en Lichaamswerk, Systemisch en Energetisch werk. Deze werkvormen stimuleren jouw energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Welke techniek(en) ik binnen het traject inzet, is afhankelijk van jouw vraag. Wil je meer lezen, lees dan deze blog.

Contact opnemen

Om kennis te maken met mijn manier van werken, kun je ook eerst een eenmalige sessie of workshop volgen. Alleen als er sprake is van ernstige psychiatrische klachten of persoonlijkheidsproblematiek kan ik niet met je werken. Ik kan je wel doorverwijzen. Dit is om jou als klant en mij als professional te beschermen. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met me op. Bij het eerste contact wordt een behandelovereenkomst getekend. Wil je deze alvast inzien klik dan op deze link contract.

De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

Natuurgerichte Vakspecialist
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau