Samenwerken met een paard - De Vrije Kameleon
17380
post-template-default,single,single-post,postid-17380,single-format-standard,tribe-no-js,tec-no-tickets-on-recurring,tec-no-rsvp-on-recurring,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,tribe-theme-bridge

16 jun Samenwerken met een paard

In verbinding met een paard word je uitgedaagd te voelen en te vertrouwen op jezelf

Ik werk graag samen met een paard omdat ze zo gevoelig zijn en ons onderbewustzijn, lichaamstaal en emoties spiegelen. Ze nemen tijdens de sessie kleine verschillen waar en reageren hier direct op. Deze informatie in combinatie met wat jijzelf ervaart, voelt en inbrengt, brengt je in verbinding met de kern van jouw blokkade(s). Jouw (bewustzijns-) proces wordt hiermee versneld. Om de verbinding met een paard te ervaren, hoef je geen paardenliefhebber te zijn of ervaring met paarden te hebben. Je mag er zelfs nog een beetje bang voor zijn. We werken samen met het paard vanaf de grond. Binnen een traject werk ik ook in de natuur of binnen mijn eigen praktijk met je samen. Hoe en waar het plaatsvindt, is afhankelijk van jouw vraag.

‘De stralende ogen en glimlach waarmee ik verwelkomd word maakt dat ik me meteen veilig voel. Sirpa leidt het pad naar inzicht, wijsheid en visie middels de ‘spiegeling’ van haar paard. Haar toewijding, betrokkenheid en kennis versterkt de indrukwekkende ervaring op zeer positieve wijze.’……- Jeanine.

Over de behandeling

Binnen mijn coaching vertraag ik jouw proces door afstand te nemen van de ‘waan van alledag’. Via een lichaamsgerichte benadering breng ik je in verbinding met jouw gevoel, lichaam en gedachten. Hierdoor ontstaat er ruimte om dieper te ervaren. Blokkades die jouw functioneren in de weg staan, sporen we op. Door deze diepere verbinding met jezelf wordt jouw (blokkerende) energie in beweging gebracht, neemt jouw vitaliteit toe en kun je mogelijke blokkades loslaten. Je krijgt meer inzicht en door het bewustzijn op jouw lichaamssignalen te vergroten jouw gevoel van individuele vrijheid en autonomie versterkt. Vanuit de innerlijke verbinding met jezelf kan er een zuivere verbinding met een ander of omgeving worden gemaakt.

Over de behandelaar

Mijn ontwikkeling als holistisch coach begon toen ik in 2000 mijn passie, contact met mensen, begon te volgen. Ik ben hoog en breed opgeleid. In 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Mijn leven en vooral de manier waarop ik hiermee ben omgegaan, hebben mij naast alle verworven kennis door werkervaring/ opleidingen/ trainingen/ workshops gevormd als mens en professional. Binnen De Vrije Kameleon combineer ik alle bronnen van kennis.

Tarieven en vergoeding

Een sessie kost tussen de €89,- tot €159,- (inclusief BTW). Het tarief is afhankelijk van de omgeving waarin je gecoacht wordt en het aantal minuten. Als je aanvullend bent verzekerd, wordt door een aantal zorgverzekeraars mijn sessies vergoed. Ben je jonger dan 25 jaar, vraag dan naar het speciale tarief.

Geen reactie's

Geef een reactie