Eindejaarswens - De Vrije Kameleon
17054
post-template-default,single,single-post,postid-17054,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

23 dec Eindejaarswens

Lieve mensen,
 
We staan alweer aan het einde van 2017. Dit jaar was voor mij een bijzonder jaar. Mijn blogs schrijven en delen was een bijzonder proces. Er komen nog 2 blogs aan. Ik ben nog niet klaar. Maar zo vlak voor het einde van het jaar wil ik jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn blogs. En ook voor alle steun die ik uit verschillende hoeken heb  mogen ontvangen. Echt, ik had niet durven denken dat ik zo gesteund zou worden.
 
Het nieuwe jaar staat alweer voor de voordeur. En velen van ons kijken terug op het afgelopen jaar en vooruit. Soms wil je iets heel graag. En lukt het je niet zo goed de verandering te creëren die je zo graag wenst. En loop je hierbij bijvoorbeeld tegen zelf sabotage, afleidingen en verleidingen aan. Om hierop aan te sluiten heb ik een hele bijzondere workshop ontwikkeld. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan hieronder verder. Je bent van harte welkom. En anders wens ik je voor nu hele mooie dagen en een gezond, liefdevol, inspirerend 2018 en alles wat jij nog meer wenst voor 2018.
 
Hele warme groet voor jullie allemaal!
 
Sirpa
 

Workshop In Verbinding

Droom jij wel eens van een verandering in jouw leven? Durf jij er niet helemaal voor te gaan? Heb jij het vaak te druk? Kom je niet echt aan de verandering toe door welke reden dan ook? Lukt het niet je leven te creëren zoals jij graag zou willen? Of lukt het je niet vast te houden? Denk je dat er meer uit het leven te halen valt? Wat staat jou in de weg jouw leven voluit te leven? Kom in verbinding met jezelf. Begin het jaar van 2018 goed met dit cadeautje voor jezelf!

Wat staat jou in de weg voluit te leven?

Deze vraag staat tijdens de workshop In Verbinding centraal. Als je echt in verbinding met jezelf bent, vind je jouw eigen antwoorden. Tijdens het hele jaar (10 middagen) ondersteun ik je de uitdaging met jezelf aan te gaan door het inzetten van verschillende werkvormen (paarden coaching, zelfonderzoek, zelfreflectie, stilte momenten en diverse individuele en groepsopdrachten). Natuurlijk kun je dit traject bij mij ook individueel volgen, maar binnen deze workshop maken we gebruik van een elkaars aanwezigheid en inzichten. Ervaring leert dat de kracht van een kleine groep (ongeveer 6 personen) jouw proces kan versnellen, verdiepen, helpen en versterken. Binnen deze kleine groep is er ook nog veel persoonlijke aandacht en ruimte.

Kom in verbinding met jezelf voor maar € 660,-
Nu Early bird korting t/m 4 januari 2018 voor € 600,-
Als je het bedrag in één keer overmaakt krijg je nogmaals € 60,- korting
Maar per keer betalen behoort ook zeker tot de mogelijkheden
(€ 66,- per keer)

Wat krijg jij daarvoor:
– 4x paardencoaching a 4 uur
– 6x groepscoaching a 4 uur

Een complete workshop het hele jaar door van maar liefst 40 uur incl. thee en lekkers op 2 centrale locaties in de Randstad.

  • Wanneer: 1 keer per maand op zondag
  • Waar: Stal Esbi in Leidschendam en Coachpraktijk in oud Voorburg
  • Tijd: van 14..00 uur – 18.00 uur

28 januari, 18 februari, 25 maart, 15 april, 20 mei, 10 juni, 23 september, 7 oktober, 11 november, 9 december 2018.

Met het vaststellen van data is rekening gehouden met schoolvakanties en bijzondere dagen.
Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn dan is er de mogelijkheid het een keer individueel in te halen. Hier wordt wel het individuele tarief in rekening gebracht ivm met de huurkosten.

Interesse? Stuur mij nu een mailtje sirpa@devrijekameleon.nl met je naam + mailadres en je ontvangt binnenkort meer info over deze workshop.

 

Geen reactie's

Geef een reactie