Groepen - De Vrije Kameleon
coaching is gericht op competentieontwikkeling binnen de context van een organisatie. Het gaat gepaard met teamleren en individueel leren.
collectief leren, individueel leren, bewustzijn, communicatieve vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, eigenaarschap, competentieontwikkeling, groepsontwikkeling, zelforganisatie
15517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15517,page-child,parent-pageid-16353,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Groepsverbinding

‘Is gericht op onderlinge vertrouwen en verbinding’

‘Ik zie uitdaging in het zichtbaar maken van de diversiteit van de deelnemers. Met als doel het vertrouwen en het contact van de groep te versterken'. Voor elke groep de basis voor verbinding en succes.

Mijn ondersteuning is gericht op groepsontwikkeling. Het gaat gepaard met groepsleren en individueel leren. Om te leren is inzicht in eigen gedrag en patronen belangrijk.

Ieder mens is uniek en heeft bijzondere kwaliteiten. Binnen een groep is vaak heel veel potentieel aanwezig. Wat er niet altijd uitkomt. We werken aan het zichtbaar maken van verschillen en overeenkomsten. Ook zaken die ertoe doen zoals emoties, ervaringen en zienswijzen komen op tafel.  Hiermee vergroten we twee kernwaarden, verbinding en vertrouwen. Deze kernwaarden vormen de basis om samen succesvol te kunnen zijn. Ik heb als coach aandacht voor wat binnen de groep al aanwezig is en welke mogelijkheden er zijn. Samen staan we stil bij relatie- en gedragspatronen die stimulerend dan wel belemmerend zijn. We werken aan bewustzijnsverruiming en eigenaarschap zodat het loskomen van belemmerende patronen binnen het systeem mogelijk wordt.

We werken ook doelgericht samen aan een toekomstbeeld en zetten stappen vooruit in de gewenste richting.

Speciale focus

-Individuele- en collectieve leerprocessen

-Groepsontwikkeling

-Autonomie versterking

-Diversiteit

-Groepsverbinding

-Competentie ontwikkeling

-Eigenaarschap

Ik kan werkvormen voor diverse grote en kleine groepen inzetten. Ik ben geschoold in de zakelijke organisatie en management kant, maar ook in de persoonlijke en hulpverleningskant. Juist deze combinatie maakt mij flexibel in het begeleiden, werkvormen ontwerpen en vormgeven van een traject, opdracht, training en/of workshop dat aansluit op een specifieke praktijksituatie. Hiervoor gaan we op zoek naar kwaliteiten binnen de groep die bijdragen aan het gemeenschappelijke doel. In het traject zet ik mijn talent in mensen met elkaar in contact te brengen. Bovendien breng ik mijn expertise op het gebied van communicatie, oplossingsgericht- en systemisch werken, groepsdynamiek en het creëren van leeromgevingen voor groepen mensen in.

Zijn jullie hierin geïnteresseerd, neem dan contact met me op.

De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

Natuurgerichte Vakspecialist
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau