Retraite Puur en Zuiver - De Vrije Kameleon
20047
post-template-default,single,single-post,postid-20047,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

28 aug Retraite Puur en Zuiver

Vanaf het moment dat we worden geboren leren we ons aan onze omgeving aanpassen. Onze gecreëerde persoonlijkheid beweegt georiënteerd op de omgeving vaak vanuit hoop en/of macht. Een vast verhaal dat we onszelf onbewust dagelijks vertellen en/of op onze omgeving projecteren. Waardoor de geschiedenis zich telkens in het nu moment herhaalt. En je niet helemaal tot je recht komt. Wie ben jij als je je veilig voelt, je maskers durft af te doen en je jezelf laat zien?

Tijdens de retraite staan we stil bij onze gecreëerde persoonlijkheid en ons ware zelf. Met mooie verschillende feminiene (liefde) en masculiene (kracht) oefeningen zoals o.a. yoga, breathwork &  sharing verbind je je met jezelf en elkaar. Vanuit een veilige setting word je uitgenodigd steeds meer jezelf te zijn. Wil jij deze pure en zuivere retraite en bewustzijnsverruimende ervaring voor mannen en vrouwen komen ervaren? Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Van kinds af aan is Sirpa gefascineerd door de menselijke interactie. Op haar website met onder andere blogs (devrijekameleon.nl) kun je hier veel meer over lezen. Na een lange tijd alleen te hebben gewerkt in haar praktijk, is ze mensen gaan opzoeken die met haar willen samenwerken en deze pure en zuivere communicatie met zichzelf en met elkaar durven aan te gaan. De begeleiding van de retraite bestaat uit twee mannen en twee vrouwen. Met elkaar samen geven ze deze gave retraite Puur en Zuiver vorm.

Datum: Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023

Prijs €425 inclusief btw.

Prijs is all inclusive (eten & drinken en één overnachting, gedeelde 2 pers kamers)

Tijd: zaterdag 10.00- zondag 18.00

Locatie: Op Hodenpijl/ Oker 015

Aanmelden via sirpa@devrijekameleon.nl

Website: devrijekameleon.nl

3 Reactie's
 • Hilda van der Weide
  Geplaatst op 21:56h, 02 oktober Beantwoorden

  Hoi Sirpa, was op zoek naar paardencoaching en kwam toen dit tegen. Maar doe je dat nog? Dat wil ik al heel lang gaan doen maar nog steeds niet gedaan en lijkt me leuk om bij jou te gaan doen.

 • J Q
  Geplaatst op 06:48h, 20 oktober Beantwoorden

  Hoe ziet het programma eruit?

 • Anka Boevree
  Geplaatst op 23:37h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat is het programma van dit weekend?
  Lieve groet Anka

Geef een reactie