Oproep deelnemers proefsessies - De Vrije Kameleon
15978
post-template-default,single,single-post,postid-15978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

26 feb Oproep deelnemers proefsessies

Een oefen proefsessie paardencoaching (deze keer voor 10 euro p.p) vindt plaats op zondag 3 april om 12.00 – 14.00 te Leidschendam/ Stal Esbi. Wie zijn erbij? Ik heb een groep van min 8 deelnemers nodig.

Ik zal samen met Linette Rabenort de proefsessie begeleiden. We kunnen van elkaar leren en elkaar aanvullen. Ook omdat ik een aantal van jullie ken, willen we daarmee zorgen voor een zo objectief mogelijk beeld.

Ik heb al aardig wat aanmeldingen. Er staan nog meer proefsessies in de planning dus geef het vooral aan als je interesse hebt dan kom je op m’n lijstje te staan. Lijstje met data nieuwe groep proefsessies volgt nog. Ook als je graag een sessie alleen wil, stuur dan een berichtje.

Ben je geïnteresseerd in wat paardencoaching is of wat ik nog meer doe, neem een kijkje op m’n website/ bijzondere werkvorm.

Geen reactie's

Geef een reactie