De Vrije Kameleon - De Vrije Kameleon
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij

— De Vrije Kameleon

De Vrije Kameleon staat symbool voor mijn leven. Vanaf mijn jonge kinderjaren ben ik gefascineerd, zowel persoonlijk als professioneel, door menselijk gedrag in relatie tot zichzelf en zijn omgeving. Tijdens het opgroeien paste ik me te veel aan mijn omgeving aan. In zo’n mate dat ik niet bij mezelf bleef. Ik heb me hier uiteindelijk los van kunnen maken en mijn levenslessen weten om te zetten in iets positiefs. Ze hebben mij verder gebracht in mijn ontwikkeling. Ik herken dit thema bij andere mensen en in groepen. Hoe blijf je bij jezelf in relatie tot anderen en hoe maak je positief gebruik van de verschillende eigenschappen, kwaliteiten en zienswijzen van mensen.  Dit is een behoorlijke uitdaging die ik graag wil begeleiden. Contact met mensen is mijn passie. Van ontwikkelen en leren krijg ik energie. Dit vind ik terug in coaching. Zowel individuele, team als organisatie coaching. Mijn aanpak van coaching kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Ik nodig mensen (jongeren, jong volwassenen, volwassenen en professionals) uit te reflecteren, zich uit te spreken en zichzelf zichtbaar te maken. Dit levert inzicht, authenticiteit, diversiteit en vertrouwen op. Met als doel het individu, de groep, het team, de organisatie en/of de omgeving verder te ontwikkelen. We leven in een wereld die voortdurend in beweging is. Door processen te vertragen ontstaat ruimte en afstand van de waan van de dag. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen passend bij de coachvraag van de opdrachtgever en deelnemer(s). Binnen mijn coaching sessies worden context en doelstelling altijd gekoppeld aan persoonlijke ambities van de deelnemer(s). Ik heb als coach, in vast dienstverband, ruime ervaring binnen de zorg, welzijn en in het onderwijs. Naast mijn coachactiviteiten werk ik als docent, trainer en coach aan de Haagse Hogeschool bij de faculteit Sociaal werk en Educatie. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de horeca. Meer informatie?

Geen reactie's

Geef een reactie