Workshops & Trainingen - De Vrije Kameleon
16158
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16158,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Workshops

Als groepsverbinder werk ik binnen mijn ontwikkelde workshops samen met een paard en de groep. Ik observeer, maak mensen bewust van wat ik zie en voel, daag persoonlijke ontwikkeling uit, breng mensen op een liefdevolle manier met elkaar in verbinding waardoor er groepsontwikkeling en groei ontstaat.

Workshop
Paardenspiegel

Is persoonlijke ontwikkeling jullie ding. Wil je je verdiepen in jezelf in het bijzijn van een ander dan is deze workshop misschien in voor jullie? Laat je als groep verrassen door de spiegel van het paard.

Bewustzijnstrainingen

Wat staat jou in de weg helemaal jezelf te zijn? Kom je vaak niet tot je recht in een specifieke situatie, met die persoon of in een bepaalde omgeving? Wat staat jou in de weg jouw leven voluit te leven?

Workshop
Relatiebinding

Kan de communicatie beter? Willen jullie een bijzondere ervaring samen delen. Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzondere workshop die jullie helpt opnieuw te verbinden.

Workshop
Teamverbinding

Ben je onderdeel van een team of groep die een positieve boost kan gebruiken? Kan de samenwerking beter? De communicatie effectiever? Meer inzicht in jezelf en elkaar? Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzonder teamuitje.

Workshop
Familiebinding

Iedereen heeft een andere kijk op de situatie. Soms lukt het niet die verschillende zienswijzen met elkaar te verbinden. Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzondere workshop die  jullie familiegeluk vergroot.

Workshop
Gezinsbinding

Wil je meer in contact zijn met elkaar? Wil je samen de energietank vullen met waardering en positieve energie? Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzonder gezinsuitje.