Workshops - De Vrije Kameleon
16158
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16158,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Workshops

Hieronder een aantal ontwikkelde workshops. Alle workshops zijn in samenwerking met een paard en staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling, groepsontwikkeling en groei.

Workshop
Paardenspiegel

Is persoonlijke ontwikkeling jullie ding. Wil je je verdiepen in jezelf in het bijzijn van een ander dan is deze workshop misschien in voor jullie? Laat je als groep verrassen door de spiegel van het paard.

Workshop
In Verbinding

Droom jij wel eens van een verandering in jouw leven? Wat staat jou in de weg jouw leven voluit te leven? Kom in verbinding met jezelf.

Workshop
Relatiebinding

Kan de communicatie beter? Willen jullie een bijzondere ervaring samen delen. Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzondere workshop die jullie helpt opnieuw te verbinden.

Workshop
Teamverbinding

Ben je onderdeel van een team of groep die een positieve boost kan gebruiken? Kan de samenwerking beter? De communicatie effectiever? Meer inzicht in jezelf en elkaar? Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzonder teamuitje.

Workshop
Familiebinding

Iedereen heeft een andere kijk op de situatie. Soms lukt het niet die verschillende zienswijzen met elkaar te verbinden. Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzondere workshop die  jullie familiegeluk vergroot.

 

Workshop
Gezinsbinding

Wil je meer in contact zijn met elkaar? Wil je samen de energietank vullen met waardering en positieve energie? Laat je verrassen door de spiegel van een paard, een bijzonder gezinsuitje.