Workshop Gezinsverbinding - De Vrije Kameleon
16195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16195,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Workshop gezinsbinding

‘Een bijzonder, verbindend en inzicht gevend gezinsuitje’

’Het verbinden van mensen is mijn talent'

Herken je je in het gevoel dat het soms gewoon niet zo lekker loopt. Wil je meer in contact zijn met elkaar? Wil je samen de energietank vullen met waardering en positieve energie? Denk je dat jullie gezinsgeluk verbeterd kan worden? Wil je iets bijzonders doen om de verbinding met elkaar te versterken? Dan is de workshop Gezinsbinding misschien iets voor jullie?

Voor het werk krijgen we teamcoachingstrajecten, volgen we persoonlijke ontwikkelingstrajecten om ons te ontwikkelen, maar thuis zoeken we vaak geen ondersteuning om beter met elkaar om te gaan (tenzij het mis gaat). Echte verbinding creëren met de meest belangrijke personen in jouw/ jullie leven en contact. Wat de aanleiding ook is? Alles mag er zijn. Jij bent onderdeel van jouw gezinssysteem. Of dit nu jouw gezin van herkomst is of jouw familiesysteem met partner en kinderen. Of ben je gescheiden en wil je jouw relatie met jouw ex partner en kinderen verbeteren. Ben je een samengesteld gezin en wil je de verhoudingen verbeteren? Het maakt niet uit hoe groot of klein het gezin is. Wij (Laura en ik) werken in samenwerking met alle leden van het gezin aan vertrouwen en onderlinge communicatie. Met als doel de krachten die het gezinsgeluk en het gevoel van verbondenheid beïnvloeden te (her)vinden.

Tijdens de workshop werken we samen met een paard. Paarden zijn kudde en vlucht dieren. Zodra jullie in contact komen met een paard, ziet ze jullie als ‘kudde genoot’ en om te moeten vluchten is ze afhankelijk van jullie kracht. Ze zal dan ook altijd haar best doen om jullie in balans te brengen. Binnen deze vorm wordt de natuurlijke instinct van het paard ingezet. Ze spiegelt jullie onderbewustzijn, lichaamstaal en emoties. Zij neemt kleine verschillen waar en reageert hier direct op.

Paarden leven altijd in het hier en nu. Je zult merken dat zodra je met het paard in contact bent, je wordt uitgedaagd te voelen. De combinatie van inzicht krijgen en het direct kunnen ervaren door te voelen, is zeer effectief.

Om deze workshop met een paard te ervaren, hoef je geen paardenliefhebber te zijn of ervaring met paarden te hebben. Je mag er zelfs nog een beetje bang voor zijn. We werken met het paard samen vanaf de grond. De workshop inclusief ontvangst en nabespreking duurt in totaal 3 uur.

Tarief
  • 3 uur durende workshop voor een gezin met kinderen onder de 16 jaar, € 549,-. Binnen deze workshop werk ik samen met kindercoach Laura Scherder (rechts op de foto) van Feelkindercoaching.
Extra
  • Schriftelijke verslaglegging €30,-
Optioneel
  • Vervolgsessie Workshop Gezinsverbinding in de praktijk (zonder paard)

Zijn de kinderen ouder dan 16 jaar kijk dan naar de workshop familieverbinding.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.

De Vrije Kameleon
‘Laat het los, maak jezelf zichtbaar en vrij’

Contactgegevens:
Sirpa van der Steen – Ilsink
06-55831296

BATC therapeut
Erkend Coach

Copyright © De Vrije Kameleon All Rights Reserved   |   Design & webdevelopment door Studio3bis.nl | Fotografie door Marco Ferrageau