Bijeenkomsten zuiver samen zijn - De Vrije Kameleon
18019
post-template-default,single,single-post,postid-18019,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

24 aug Bijeenkomsten zuiver samen zijn

Ik wil een plek creëren waar alles mag zijn. Voor mensen die behoefte hebben zichzelf te zijn. Waar we kunnen delen en vertragen. Een plek waar we onze maskers en harnassen af durven doen. Waar we ons bekrachtigd, gedragen en gekoesterd voelen.

Na de zomer start ik met samenkomsten voor mannen en vrouwen die behoefte hebben aan meer verbinding, dieper contact en support. We gaan het hebben over onderwerpen die ertoe doen en op dat moment actueel zijn in ons leven.

Een groep van maximaal 7 (met mij erbij) per keer. Mocht de groep groter worden dan kunnen we uitwijken naar een andere ruimte. Een keer per maand op een zondagavond een nieuwe bijeenkomst met een vaste of wisselende samenstelling. Ik wil het vooral organisch laten ontstaan. Kom een keer ervaren of het iets voor je is?!

Ben je nieuwsgierig geworden en voel jij je aangesproken, kom dan met de groep en deze vorm kennismaken op de eerste zondagavond van de maand. We starten op zondag 6 oktober, 3 november en 1 december van 20.00 tot 22.00 €11 euro p.p. per bijeenkomst of €30 voor de 3 bijeenkomsten dit jaar (vol = vol).

Stuur mij een pb, whatsapp of een mail om je in te schrijven. Ik hoop je dan te ontmoeten?! 😘

Warme groetjes,

Sirpa
06-55831296

(foto gemaakt door Steef & Suus)


Geen reactie's

Geef een reactie